Platform over licht en verlichting

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Het vaktijdschrift Lumenpro is een platform voor innovatieve verlichtingsoplossingen en richt zich op ondernemers en leidinggevenden in de verlichtingsbranche. Met Lumenpro bereikt u op exclusieve wijze een zeer gerichte en geïnteresseerde doelgroep.

Veelzijdig en toonaangevend
Met Lumenpro heeft u een platform om uw nieuwste ontwikkelingen uitgebreid, snel en voordelig te communiceren. Het is geen vaktijdschrift voor een beperkte doelgroep of interessegebied. Integendeel, het is hét onderscheidende medium voor de professional, die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en plaatsing van verlichtingsoplossingen.

Hoogwaardige vakinformatie
De vakman en -vrouw wordt geïnformeerd over alle belangrijke vakinformatie; productnieuws, techniek, design, regelgeving, trends, onderzoeken. De kernactiviteit en doelstelling van Lumenpro is dus om kwalitatief hoogwaardige vakinformatie te leveren.

Gericht, stijlvol en vooral doeltreffend
De basis is uw commerciële uiting, eventueel aangevuld met een prachtig vormgegeven, redactioneel artikel. Samen met u, schrijft Lumenpro een vakinhoudelijk, informatief artikel over de toepassing van uw product en/of dienst in een recent project. Een artikel dat de betrokkenen in uw branche aanspreekt én dat aansluit op hun belevingswereld. Deze zogenaamde ‘branded content’ wordt in ons vaktijdschrift en via onze digitale kanalen verspreid aan lezers in de branche.

Lumenpro op de meest effectieve wijze inzetten
Ook u kunt uw bedrijf en producten op aantrekkelijke en professionele wijze presenteren aan uw (potentiële) doelgroep. Lumenpro is de kern, de plek, waar alles samenkomt. Wellicht dat ook u als producent en/of leverancier, uw bedrijf of organisatie op sprankelende wijze wilt etaleren. Benader de markt op gerichte, stijlvolle en vooral effectieve wijze met Lumenpro.

Ook u kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met ‘Lumenpro’.

Adverteren op de meest complete startpagina over verlichting: www.lumenpro.be

U kunt op deze portaalsite de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.lumenpro.be, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website in deze branche.

Neem voor meer informatie contact op met:

Kevin Desender
E: k.desender@louwersmediagroep.be
T: 0032 503 68 170

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

  Stuur ons een bericht

  Louwers Mediagroep

  Domein de Herten
  Hertsbergsestraat 4
  8020 Oostkamp, België

  +32 50 36 81 70
  info@louwersmediagroep.be

  Volg ons

   Stuur ons een bericht

   Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

   Details