Platform over licht en verlichting
Nieuws

Adels biedt waterdichte oplossingen voor grote buitenomgevingen

8 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De verlichting van grote ruimtes in een buiten- of gekoelde omgeving vraagt om een specifieke connector oplossing. Één die volledig aansluit op de vereisten van de omgeving. En daarnaast ook ondersteuning biedt aan het beheer van een lichtmanagementsysteem. A&C Solutions biedt hiervoor een specifieke IP66 oplossing, de Adels LCS75. Deze kunt u op voorhand inbouwen en is binnen 5 minuten geïnstalleerd op de site.

afbeelding1-kopierenStevige connector, supersnel aangesloten

De LCS75 functioneert goed in deze veeleisende omgeving vanwege zijn stevigheid en IP66 beschermingsgraad. Daarnaast is het vooral een gebruiksvriendelijke oplossing in grote omgevingen. U kunt de LCS75 al op voorhand inbouwen in het armatuur waardoor deze verzegeld blijft bij installatie. Dit geeft zekerheid voor de fabrikant en maakt het installatiewerk kinderspel. De installateur sluit het armatuur gemakkelijk binnen de 5 minuten aan.

Dit geeft een aanzienlijke besparing van installatiekosten in het veld. Bekijk via deze video in detail hoe de installatie in zijn werk gaat.

afbeelding2-kopieren

Extra sturingsmogelijkheden voor lichtmanagement systemen

Om de veiligheid te verhogen en de stroom- en onderhoudskosten te verminderen maken steeds meer parkeergarages gebruik van een lichtmanagementsysteem. Daarom biedt Adels nu naast de 3-polige variant ook een 5-polige versie aan om verschillende sturingselementen te integreren, zoals het aanpassen van de lichtoutput aan bewegingen in de ruimte.

Voor meer informatie omtrent de technische specificaties en voor het aanvragen van een gratis sample neemt u best contact op met onze verlichtingsspecialist Maarten Voermans via maarten@ac-solutions.be.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details