Platform over licht en verlichting
Output

Delta Light opent showroom in hartje Milaan

naamloos-1-kopieren

27 maart 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Nieuwe collecties en Lighting Bible Anniversary Edition voorgesteld tijdens Milano Design Week

In april ademt Milaan traditioneel nog meer design uit dan gewoonlijk. Geen beter moment dan de Milano Design Week om de nieuwe showroom van Delta Light te openen. Centraal in de Italiaanse stad van mode & design breidt de Belgische specialist in architecturale verlichting stijlvol zijn netwerk uit. De nieuwe showroom krijgt meteen enkele primeurs: de voorstelling van een reeks nieuwe armaturen, de lancering van een bijzondere ‘Lighting Bible’ én architecturale designgesprekken met verlichtingsontwerpers.

In de Via Privata Gaspare Bugatti, in het hart van een bloeiende designgemeenschap, schrijft Delta Light verder aan zijn succesverhaal. De nieuwe showroom in Milaan sluit aan bij de inspirerende toonzalen en kantoren in de belangrijkste designsteden ter wereld zoals Sydney, New York, Miami, Amsterdam, Bogota, Hongkong, Kaapstad, Sint-Petersburg, Kopenhagen, Parijs en Londen.

De showroom in Milaan kreeg een karakteristiek monotoon kleurenpalet dat perfect past bij de tijdloze en verfijnde stijl van Delta Light. Het gebouw omvat kantoren, vergaderzalen, een lichtlabo en een multifunctionele presentatie- en eventruimte waar de meest recente Delta Light producten uit de Lighting Bible kunnen worden voorgesteld.

‘The Lighting Bible Anniversary Edition’ is een speciale uitgave naar aanleiding van de 30ste verjaardag van Delta Light. Het familiebedrijf startte in 1989 in Roeselare en groeide uit tot een wereldspeler met een sterke reputatie op het vlak van innovatieve designs en technologie.

Jan Ameloot, Managing Director van Delta Light: “De markt evolueert voortdurend en voor ons is het belangrijk om zichtbaar te zijn in steden met een wereldwijde reputatie op het vlak van design. Milaan is gekend om zijn scene van trendsetters, met architecten en designers die aan vooruitstrevende projecten werken. Met de nieuwe showroom willen we onze producten nog meer in de kijker zetten, inspireren, onze expertise delen met de plaatselijke markt én een ruimte aanreiken om projecten te bespreken.”

Tijdens de Milano Design Week laat Delta Light alvast enkele boeiende sprekers aan het woord: op 10 april nemen Saskia Beer en Rogier van der Zwaag je mee in de wereld van technologie, kunst en sociale wetenschappen. Op 11 april lichten Ignacio Mallol Azcarraga, Tarik Zaharna en Alfonso Femia enkele indrukwekkende projecten toe, op 12 april hebben Dean Skira, Pietro Palladino en Jason Edling het over de verlichtingswereld vandaag en morgen.

Een overzicht van alle activiteiten van Delta Light tijdens de Milano Design Week kan je hier terugvinden. Registreren doe je via een mailtje naar evelien@rca.be.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details