Platform over licht en verlichting
Nieuws

Flexibele verlichtingspartner

foto-6-integratech-kopieren

26 november 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Flexibiliteit, een loepzuivere visie, kwalitatieve producten. Het zijn essentiële elementen in de dagelijkse werking van Integratech. Het resultaat: een geslaagde samenwerking tussen fabrikant en klant die deze laatste een besparing van tijd en geld oplevert.

Het klinkt als muziek in de oren van iedere installateur en lichtplanner: tijd en geld besparen. Zij zijn het doelpubliek van Integratech, prominente speler in functionele ledverlichting voor de werkomgeving. Van meet af aan streeft Integratech naar het aanbieden van duurzame en energie-efficiënte oplossingen aan professionelen om zo het comfort van mensen te vergroten door het energiepijl op te krikken. Ook het verhogen van de productiviteit en het versterken van de aandacht dankzij de kwaliteitsvolle ledverlichting staan hoog aangeschreven bij Integratech. “Deze loepzuivere visie is geen hol begrip”, benadrukt de fabrikant. “Installateurs en lichtplanners weten wat ze aan ons hebben en dat is ook Delta Light niet ontgaan. Sinds 2017 maken we deel uit van de Delta Light Group. We kunnen hierdoor terugvallen op een brede expertise en een ijzersterke reputatie zonder daarbij onze visie te vergeten.”

Installatiegemak primeert

Wanneer we spreken over installatiegemak, dan hebben we het vaak over die kleine details die toch een groot verschil maken. Het is namelijk dankzij eenvoudige en snel te monteren producten dat een significante tijds- en kostenbesparing in het verschiet ligt. Voor een verdere tijdsbesparing zorgt Integratech door het aanleggen van een aanzienlijke voorraad. “Daarnaast is ook de kwaliteit van de producten essentieel”, weet de fabrikant. “Een uitstekende performantie betekent dat installateurs niet moeten terugkeren om armaturen te vervangen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding is een belangrijk gegeven. Hoge IP-waarde, lage UGR, zeer efficiënte Lumen-Watt-verhouding, en zo meer. Kortom, een uitstekende performantie tegen een zeer competitieve prijs op weg naar een verdere besparing.”

HWDP en Speedy, twee armaturen met recente updates.

 

Uitstekende service

Een uitstekende service gebeurt voor, tijdens en na de installatie. Dat is het motto van Integratech en daaraan bouwt de fabrikant volop met een toegewijd en ervaren team. “Kampt een installateur (onverwachts) toch met een probleem of heeft hij graag ondersteuning bij de installatie of configuratie van een toepassing, dan kan hij steeds bij ons terecht”, bevestigt Integratech. “Het resultaat is een installatie zonder zorgen, zowel voor Integratech als voor de installateur en zijn klanten.”

Assortiment updaten

Natuurlijk blijft het aanbieden van kwalitatieve producten essentieel in het hele verhaal. Het assortiment van Integratech wordt dan ook continu bekeken op mogelijke aanvullingen met nieuwe producten of aanpassingen aan bestaande modellen. Mooie voorbeelden van deze werkwijze zijn de recente vernieuwingen aan de waterdichte armaturen HWDP en Protect. Deze armaturen vervangen 1-op-1 de klassieke spatwaterdichte TL-armaturen. Handige features zoals voldoende in- en uitgangen aan de bovenzijde van het armatuur en een 5-polige doorvoerbedrading voegen net dat tikkeltje extra toe wat betreft installatiegemak.

Ook de Speedy kreeg een update. De behuizing werd compacter en moderner qua look terwijl de schroefloze eindkappen met kwartslagmontage de installatietijd nog korter maken. “Speedy doet dus zijn naam alle eer aan”, aldus de fabrikant. “De twee beschikbare uitvoeringen (Basic en High Output) beschikken over fantastische eigenschappen waardoor installateurs ze met open armen ontvangen.”      

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details