Platform over licht en verlichting
Nieuws

Focus op een breed scala verlichtingstoepassingen

asset-8151157-smart-speaker-kopieren

11 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Eén van de grootste en toonaangevendste verlichtingsleveranciers stelt haar hot topics voor. LEDVANCE zet dit jaar fel in op connected lighting, Human Centric Lighting en een breed scala aan systeemoplossingen voor professionele verlichtingstoepassingen.

LEDVANCE zet het jaar in met de lancering van het intuïtieve BIOLUX® Human Centric Lighting systeem. Dit systeem tovert een traditioneel kantoor meteen om tot een innovatieve HCL werkruimte. “Gebruikers kunnen dankzij het innovatieve systeem het licht zelf aanpassen aan verschillende werkomstandigheden”, legt de fabrikant uit. “De selectie gebeurt via de BIOLUX Control Unit en bestaat uit vijf modi: Relax, Create, Natural, Focus en Boost. Natural staat voor het natuurlijke verloop van daglicht, ideaal voor het werken aan reguliere taken.

Boost staat dan weer voor het genereren van speciaal licht om de concentratie en de prestaties te bevorderen. Create verhoogt de creativiteit in brainstormsessies en Relax zorgt voor een ontspannend licht tijdens de pauzes.” LEDVANCE nodigt iedereen uit om Human Centric Lighting te komen beleven en zelf te proeven van de verschillende modi.

foto-ledvance-kopieren

Gebruikers passen via deze intelligente BIOLUX Control Unit zelf het licht aan verschillende werkomstandigheden aan.

 

Veel productnieuws

LEDVANCE zet bovendien het jaar 2020 in met de lancering van een groot aantal nieuwe producten en systemen. Zo pakt de fabrikant uit met het uitgebreide portfolio van het TruSys lichtlijnsysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de wanden en plafonds van productie- en magazijnruimtes. Daarnaast vestigt LEDVANCE onze aandacht op speciale vochtwerende en highbay halverlichtingsoplossingen, zoals de HQI LED. Ook wat betreft winkel-, parkeer- en buitenverlichting breidt LEDVANCE haar gamma uit, met onder meer het nieuwe ontwerp van de HQL LED PRO die voornamelijk als straatverlichting wordt ingezet.

En last but not least: op vlak van slimme woonhuisverlichting stelt LEDVANCE nieuwe slimme verlichtingsoplossingen voor die eenvoudig en comfortabel te bedienen zijn, namelijk met behulp van spraakbesturing via gangbare smart speakers. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details