Platform over licht en verlichting
Output

Integratech beantwoordt de wens van de installateur: installatiegemak & tijdswinst

integratech_banner_hwdp_1200x628-002-kopieren

3 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Integratech – prominente speler in functionele Led verlichting voor de werkomgeving – lanceert een uiterst performant waterdicht led armatuur.    Installatiegemak primeerde bij de ontwikkeling van de vernieuwde HWDP.

HWDP blinkt uit in performantie en montagesnelheid en is de ideale vervanger voor de klassieke spatwaterdichte TL-armaturen.

De witte basis met polycarbonaat cover garandeert een beschermingsgraad van IP66 en een slagvastheid van IK08.  Het toestel heeft een minimum efficiëntie van 130lm/W en beschikt over een afgeschermde LED plaat en valbeveiliging met stalen kabels.  HWDP wordt geleverd inclusief een ENEC gekeurde SELV kwaliteitsdriver, Flickr free.

Aan de bovenzijde van het toestel zijn voldoende in- en uitgangen voorzien voor aansluiting via het plafond. Alle componenten zijn reeds gemonteerd in de basis.  Roestvrij stalen clips werden verzonken gemonteerd, waardoor het toestel ook na lange montagetijd zijn IP66 waarde behoudt.  Bovendien is het armatuur ten behoeve van installatiegemak voorzien van doorvoerbedrading en tool-less connectoren 5×2,5mm2

Kortom, dit robuust armatuur kan tegen een stootje en heeft minimaal onderhoud nodig, ideaal voor de verlichting van vochtige en stoffige ruimtes.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details