00:34
03-06-2020

Integratech beantwoordt de wens van de installateur: installatiegemak & tijdswinst

Integratech – prominente speler in functionele Led verlichting voor de werkomgeving – lanceert een uiterst performant waterdicht led armatuur.    Installatiegemak primeerde bij de ontwikkeling van de vernieuwde HWDP.

HWDP blinkt uit in performantie en montagesnelheid en is de ideale vervanger voor de klassieke spatwaterdichte TL-armaturen.

De witte basis met polycarbonaat cover garandeert een beschermingsgraad van IP66 en een slagvastheid van IK08.  Het toestel heeft een minimum efficiëntie van 130lm/W en beschikt over een afgeschermde LED plaat en valbeveiliging met stalen kabels.  HWDP wordt geleverd inclusief een ENEC gekeurde SELV kwaliteitsdriver, Flickr free.

Aan de bovenzijde van het toestel zijn voldoende in- en uitgangen voorzien voor aansluiting via het plafond. Alle componenten zijn reeds gemonteerd in de basis.  Roestvrij stalen clips werden verzonken gemonteerd, waardoor het toestel ook na lange montagetijd zijn IP66 waarde behoudt.  Bovendien is het armatuur ten behoeve van installatiegemak voorzien van doorvoerbedrading en tool-less connectoren 5×2,5mm2

Kortom, dit robuust armatuur kan tegen een stootje en heeft minimaal onderhoud nodig, ideaal voor de verlichting van vochtige en stoffige ruimtes.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Integratech

Lumenpro partners

naamloos-1-kopieren