Platform over licht en verlichting
Nieuws

LEDVANCE breidt assortiment kantoorverlichting uit met de 3de generatie van de Panel Performance serie.

asset-2595902_ledvance_office_panel-11-kopieren

25 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Gereedschapsloze installatie, lage flikkering en een hoog rendement behoren tot de verbeteringen

De nieuwste generatie LEDVANCE Panel Performance armaturen voor kantoren, conferentieruimten, receptieruimten, gangen en liften is nu nog eenvoudiger te installeren. Dankzij de bijgeleverde Connectorbox met 3- of 5-polige drukknopklem met doorvoerbedradingsoptie is er geen gereedschap nodig voor een gemakkelijke en snelle installatie.

LEDVANCE Panel Performance 600 armatuur

De panelarmaturen bieden nu ook meer lichtcomfort dankzij de lage flikkering en hoge kleurconsistentie (SDCM 3) en een verbeterde IP40-beschermingsgraad aan de kamerzijde. Verdere voordelen zijn een lange levensduur (L80/B10) tot 60.000 uur en een hoge systeemefficiëntie tot 120 lm/W.
De nieuwe armaturen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen (600×600 & 1200×300 mm), twee kleurtemperaturen (3000K/4000K) en in CRI >80 en CRI >90 versies.
Installateurs kunnen ook kiezen tussen de niet-verblindende UGR <19 versies en de standaard aan/uit- of DALI-versies voor slim lichtmanagement, zoals bewaking van het stroomverbruik en onderhoud op afstand. In combinatie met de LEDVANCE Emergency Conversion Box ondersteunen de armaturen ook  noodverlichtingsfuncties. De Panel Performance armaturen worden geleverd met vijf jaar garantie, een veiligheidskabel voor het armatuur, veiligheidsklemmen en een externe driver.
Een reeks extra beschikbare accessoires maakt verschillende montageopties mogelijk, van inbouw- en opbouwarmaturen tot pendelarmaturen.

Zie voor meer informatie:

https://www.benelux.ledvance.com/nl/producten/armaturen/professionele-armaturen/panelarmaturen/panel-performance-gen-3/index.jsp

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details