Platform over licht en verlichting
Projecten

Lichtdag 2019

foto-2-groen-licht-vlaanderen-kopieren

4 juli 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Groen Licht Vlaanderen heeft als doel samenwerkingen tot stand te brengen in de sector van de verlichting, bij voorkeur tussen de bedrijfswereld en kennisinstellingen. Hoe dit beter doen dan tijdens een groot lichtevenement, de Lichtdag 2019? Een (sneak) preview.

12 september 2017 staat bij velen nog in het geheugen gegrift. Toen vierden meer dan 300 deelnemers aan de Lichtdag 2017 mee de twintigste verjaardag van het Laboratorium voor Lichttechnologie, in aanwezigheid van toenmalig Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Maar vooraleer de aanwezigen overgingen tot het feestgedruis, volgden ze een interessant en gevarieerd programma dat werd samengesteld door Groen Licht Vlaanderen en Volta.

Variatie moet er zijn

“We proberen de Lichtdag om de twee jaar te organiseren”, aldus Catherine Lootens, cluster manager Groen Licht Vlaanderen. “Dit maakt het voor ons mogelijk om een zeer gevarieerd en interessant programma van lezingen samen te stellen, rekening houdende met de ‘hot items’ die dan de verlichtingssector beheersen. Een tipje van de sluier wat betreft de Lichtdag 2019? We willen de onderwerpen via verschillende vormen aan onze bezoekers aanbieden. Naast het gekende programma van lezingen bereiden we ook een reeks interessante en leuke ‘do-dingen’ voor. Meer informatie volgt…”

foto-1-groen-licht-vlaanderen-kopieren

Toenmalig Vlaams minister-president Geert Bourgeois vierde mee de twintigste verjaardag van het Laboratorium voor Lichttechnologie.

 

Wat weten we al?

Wie Lichtdag 2019 niet wil missen, omcirkelt nu al dinsdag 17 september in zijn of haar agenda. Zoals steeds is de KU Leuven Technologiecampus Gent de plaats van afspraak. Het programma en de uren worden ten gepaste tijde gecommuniceerd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details