Platform over licht en verlichting
Nieuws

Neemt u deel aan ons Thermal webinar?

naamloos-1-kopieren-1

18 juni 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op donderdag 25 juni organiseert onze zustermaatschappij Telerex samen met OTS het Webinar: ”Hoe selecteert u het juiste thermische interface materiaal voor uw elektronica toepassing?”

Om uw LED componenten optimaal te kunnen koelen is de keuze van het juiste interface materiaal cruciaal. Een verkeerde keuze kan immers leiden tot verhoogde temperaturen en/of oververhitting van uw LED componenten. Met als gevolg een kortere levensduur of een vergroot risico op een defect. Dit is de reden dat wij u graag willen uitnodigingen voor dit interessante thermal webinar.

Norbert Engelberts van Optimal Thermal Solutions (OTS) B.V. zal tijdens het Webinar uitleg geven over de verschillende interface materialen en waar u op moet letten om tot de juiste keuze te komen voor uw specifieke applicatie. Na het Webinar is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Webinar zal op donderdag 25 juni plaatsvinden om 10.00 en zal maximaal één uur duren. U kunt deelnemen door u via deze link in te schrijven. Ongeveer een week van tevoren krijgt u de inloginformatie toegestuurd.

Graag verwelkomen wij u op 25 juni.

Schrijf u nu in voor de Thermal webinar

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details