Platform over licht en verlichting
Projecten

Nieuw licht op de industrie

foto-1-integratech-kopieren

8 mei 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Een loepzuivere visie op het aanbieden van duurzame en energiezuinige oplossingen, een uitgekiend assortiment industriële en functionele verlichting en een brede expertise en ijzersterke reputatie dankzij de Delta Light Group. Drie pijlers die Integratech tot een flexibele verlichtingspartner voor installateur en lichtplanner maken.

In iets meer dan 10 jaar groeide Integratech uit tot een gekende speler op het gebied van functionele ledverlichting. Een duidelijke visie is hierin key. Integratech wil duurzame en energiezuinige oplossingen aanbieden aan haar professionele partners zodat deze de verlichting van industriële omgevingen, kantoren, winkels, rust- en ziekenhuizen, scholen, nutsvoorzieningen en openbare ruimten kunnen realiseren. Gemak, performantie en service, daar draait het bij Integratech rond.

Installatiegemak

Een volledig assortiment industriële en functionele verlichting staat ter beschikking. “We selecteren de producten op basis van, uiteraard, de kwaliteit, maar ook installatiegemak is een belangrijke vereiste”, klinkt het vanuit Scherpenheuvel-Zichem, de uitvalsbasis van Integratech. “De eenvoudig en snel te installeren producten zorgen namelijk voor een significante tijds- en kostenbesparing. Een simpele productkeuze laat toe steeds de beste oplossing voor een specifieke situatie aan te bieden. We verwerken een hele reeks mogelijkheden in één product zodat slechts een beperkt aantal onderdelen apart moet worden aangeschaft. Zo heeft een installateur altijd alle benodigdheden bij de hand. Een grote voorraad in ons magazijn van 3000 vierkante meter garandeert een vlotte levering. Distributiepartners hebben rechtstreekse toegang tot de voorraad wat een transparante bestelling mogelijk maakt.”

Photo: www.facebook.com/dennisnotenphotography

Performantie

Integratech: “We gaan voortdurend op zoek naar dat tikkeltje meer omdat we vinden dat het altijd iets meer mag zijn. Zo garanderen we de beste prijs-kwaliteitverhouding. Een hoge IP-waarde, een lage UGR om lichthinder te voorkomen en comfort te garanderen, een zeer efficiënte lumen-Watt-verhouding. Het zijn een hele reeks kenmerken waarmee onze producten duidelijk het verschil maken.”

Service

De ambitie van Integratech inzake service reikt hoog. De fabrikant wil dat installateurs ten allen tijde op een voortdurende service kunnen terugvallen. “Voor, tijdens en na de installatie staat een ervaren team ter beschikking”, stelt de firma. “Treedt er een probleem op of heeft een installateur extra ondersteuning nodig bij de installatie of de configuratie van een toepassing, dan kan hij steeds bij ons terecht. Een installatie zonder zorgen, daar gaan we voor.” Bovendien biedt Integratech een extra garantie op haar ledlampen, een duidelijk signaal dat het bedrijf zelf gelooft in de kwaliteit van de lampen.

foto-2-integratech-kopieren

Van showrooms tot magazijnen: de PHB Performance is multi-inzetbaar.

 

Regelmatig nieuwe producten

Een uitgekiend assortiment om voor elke situatie een oplossing te bieden. Deze drijfveer van Integratech noopt de fabrikant om steeds op zoek te gaan naar verbeteringen aan bestaande producten of geheel nieuwe te introduceren. Zo werden recent Lineaconnect en PHB Performance voorgesteld. Lineaconnect is een innovatieve oplossing voor kantoren en utiliteitsgebouwen. Deze functionele ledlijnarmatuur in aluminium, eenvoudig en snel aan elkaar te koppelen, kreeg een strakke vormgeving mee. Het toestel wordt geleverd met een interne driver 1-10 V dimbaar en is beschikbaar in de kleurtemperaturen 3000 en 4000K. De keuze bestaat verder uit een matte diffuser voor een egale verlichting of een zwart antiverblindingsraster met als resultaat een extreem lage UGR<10. De PHB Performance is dan weer een oplossing voor industriële ruimtes waar het vaak een uitdaging is om tot een optimale verlichting te komen. “De PHBP ledklok is inzetbaar in magazijnen, werkplaatsen en loodsen”, aldus Integratech. “Met een efficiëntie tot maar liefst 170 lm/W, een geïsoleerde driver, dimbaar 1-10V en optioneel een toevoeging van een eenvoudige draai & klik PIR of RF bewegingssensor kom je tot het beste rendement en het natuurlijkste licht.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details