Platform over licht en verlichting
Spotlight

Nieuwe bouwsteen voor een geconnecteerde woning

legrand-valena-next-kopieren

15 april 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Legrand gelooft rotsvast in geconnecteerde woningen. Al geruime tijd ontwikkelt het binnen haar Eliot-programma (Electricity Internet of Things) toestellen en systemen die geconnecteerd zijn met een cloudservice en altijd lokaal of vanop afstand gebruikt en geraadpleegd kunnen worden.

Een nieuwkomer in het Eliot-gamma betreft ‘Valena Next with Netatmo’. Dit systeem maakt van een klassieke elektriciteitsinstallatie thuis een geconnecteerd systeem zonder dat aanpassingen aan de bestaande bekabeling nodig zijn. Ook software is niet nodig. ‘Valena Next with Netatmo’ is een intuïtief systeem dat, in combinatie met de gratis Home+Control app zorgt voor controle over de woning, thuis en vanop afstand.

Scenario’s personaliseren, bedieningen op elk moment verplaatsen en stap voor stap de geconnecteerde installatie uitbreiden in functie van budget of een veranderde gezinssituatie, het kan allemaal. ‘Valena Next with Netatmo’ is geschikt voor elke woning, zowel nieuwbouw als renovatie. Bestaande stopcontacten en schakelaars kunnen immers eenvoudig vervangen worden door de geconnecteerde versies van dit nieuwe gamma. Bedienen gebeurt via schakelaars en met een app op een smartphone of tablet. Ook de sturing via de stem (Siri, Google assistant, Amazon Alexa) is standaard aanwezig.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details