Platform over licht en verlichting
Nieuws

Oostenrijkse spits

naamloos-2-kopieren-3

12 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Een nieuw merk aan het firmament. Vanaf heden zijn de producten van het Oostenrijkse Isoled beschikbaar via Lightplus. De portefeuille van Lightplus is nu compleet.

De gesprekken tussen Lightplus en Isoled dateren van voor de wereldwijde pandemie en bijbehorende lockdown en andere maatregelen. Het officiële akkoord tot samenwerking was gepland voor Light+Building, uiteindelijk zijn er slechts een paar maanden extra over gegaan. “De match is er duidelijk”, klinkt het bij Francisco Jimenez, general manager van Lightplus. “Isoled past perfect bij onze andere merken. Een mooie aanvulling met kwalitatief materiaal en dito werkwijze.”

Totaalpakket

Met meer dan 2.000 items kan Isoled, en vanaf vandaag dus ook Lightplus, een heel breed scala aan projecten van een perfecte verlichtingsoplossing voorzien. Meer zelfs, Isoled houdt heel sterk de vinger aan de pols inzake technologische ontwikkelingen. “Zo slagen ze er in om steeds met een heel gamma te komen wanneer een technologie of een trend doorbreekt”, benadrukt Jimenez. “Bovendien garanderen ze de beste kwaliteit en een hoge servicegraad bij al hun producten. Het assortiment reikt van alle mogelijke verlichtingstoepassingen tot controllers, drivers en sensoren.”

Innovatieve en kwalitatieve producten

Een fabrikant leer je uiteraard goed kennen door de producten en de service te bestuderen. Uit het zeer uitgebreide gamma van Isoled kozen we de UVC-lampen en technologie. Een zeer interessant thema vandaag, studies tonen namelijk aan dat het onzichtbare UVC-licht virussen en bacteriën doodt, althans wanneer het licht rechtstreeks erop valt. In die optiek zien specialisten een rol weggelegd voor UVC-licht als extra voorzorgsmaatregel tegen onder meer Covid-19, niet om mensen mee te behandelen maar wel om bacteriën en virussen op materialen te bestrijden. “Isoled werkt al langer aan deze technologie”, benadrukt Jimenez. “Ze stonden quasi aan de wieg van het hele UVC-verhaal. Daarom zijn we vandaag al in staat een compleet assortiment aan te bieden, steeds in combinatie met een ‘omgekeerde’ bewegingsmelder die het licht uitdoet wanneer iemand in de kamer komt. Zo garanderen we een correct gebruik van de lampen.”       

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details