Platform over licht en verlichting
Spotlight

Optix, de nieuwe slimme kantoorverlichting

naamloos-3-kopieren

19 november 2018 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Sylvania breidt zijn Smart Office-verlichtingsportfolio uit met de lancering van Sylvania Optix. Deze lijn kenmerkt zich door een innovatief ontwerp, krachtige prestaties, een gegarandeerd lage schittering en verbeterde energie-efficiëntie. Voor extra comfort en energiebesparing zijn er standaard ook versies met het autonome, zelflerende lichtsturingssysteem SylSmart. 

Optix is uitgerust met hoogwaardige optieken die luminantie terugdringen met geoptimaliseerde lichtspreiders en reflectoren. Dat betekent dat Optix een Unified Glare Rating (UGR) biedt van <19 met een wit optiek, en zelfs UGR <16 met een aluminiumoptiek. Met een lichtopbrengst van 147 lm/W is Optix bovendien zeer energie-efficiënt.

Richard Turner, General Manager EMEA Verticals Business Unit van Sylvania, zegt: “Het is duidelijk geworden dat het creëren van een comfortabele en prettige werkomgeving een positieve impact heeft op productiviteit en welbevinden van medewerkers. Sylvania Optix is de nieuwe toevoeging aan onze reeks van oplossingen voor het Smart Office en is ontwikkeld om een betere, gezondere en productievere kantooromgeving te creëren.”

Optix wordt aangeboden met verschillende lumenpakketten (Standard/Medium/High Output), telkens met kleurtemperatuur 3000K en 4000K en DALI dimbare versies. In de 4000K uitvoeringen heeft Optix ook nooduitvoeringen met een autonomie van drie uur en versies uitgerust met SylSmart Connected Building, wat voorziet in een intelligent, autonoom en zelflerend lichtsturingssysteem. Hierdoor kunnen bedrijven hun verlichting gemakkelijk beheren en zo flinke energiebesparingen realiseren dankzij fijnmazige controle over ieder armatuur, op basis van gebruik, beschikbaarheid en natuurlijk daglicht. De oplossing biedt een flinke energiebesparing waardoor een energieverbruik in gebouwen van minder van vier watt per vierkante meter mogelijk is.

Optix is beschikbaar in module 600×600 met twee of drie optiekmodules en in module 1200×300 met een of twee optiekmodules. Op aanvraag kunnen ook andere optiekconfiguraties aangevraagd worden, naar wens van de klant.

Voor meer informatie over de kantoorverlichting van Sylvania, surf naarhttp://www.sylvania-lighting.com/nl-be/toepassingen/kantoor/.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details