Platform over licht en verlichting
Spotlight

Peter Michal Bohúň Galerij, Slowakije

peter_michal_banner

15 maart 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De Peter Michal Bohúň galerij is de een na grootste galerij in Slowakije. In 4 uitgestrekte zalen zijn meer dan 5000 kunststukken te bewonderen. Tevens zijn er in het gebouw 2 grote ruimtes waar tijdelijke exposities en concerten plaatsvinden.

Een van de tijdelijke exposities showt werken van de befaamde Slowaakse glas kunstenaar, Ján Zoričák. Zijn glazen sculpturen en kunstwerken genieten wereldwijde bekendheid.

CLS partner City Light Slovakia leverde voor deze expositie de Sapphire Zoom in een Gallery local dim uitvoering, voorzien van een 3000K 96 CRI LED module.

Watch Movie

De Sapphire Zoom kenmerkt zich door een groot zoombereik, een fraaie zachte homogene lichtbundel en kan terug dimmen tot bijzonder lage waardes. De Sapphire Zoom biedt daarnaast vele control opties: DMX512, DALI en Casambi Bluetooth varianten bieden u de ultieme control mogelijkheden.

Een accessoire houder is beschikbaar voor het plaatsen van kleur- en of correctie filters. De CLS oval beam shaper in combinatie met het zoommechanisme is ideaal voor het creëren van een groot scala aan langwerpige lichtbundels.

Wij feliciteren de Peter Michal Bohúň Gallery en wensen hen veel succesvolle tentoonstellingen in de toekomst.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details