Platform over licht en verlichting
Nieuws

Schréder start geleidelijk de productie van de fabrieken weer op –

naamloos-2-kopieren-1

23 april 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

alle andere activiteiten blijven operationeel

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft COVID-19 officieel als pandemie is verklaard, daarom nemen we wereldwijde maatregelen om onze 2.600 werknemers wereldwijd, onze klanten en onze samenlevingen te beschermen, waarbij we ons uiterste best doen om onze bedrijfsprocessen en klantenservice te continueren.

Op 19 maart hebben we, vanwege de snel veranderende situatie in alle landen, besloten om de productie in 4 van onze Europese fabrieken, namelijk Spanje, Frankrijk, Hongarije en Portugal, tijdelijk stop te zetten. Dit was op dat moment de juiste en verantwoorde beslissing.

Vanaf midden april zijn sommige activiteiten geleidelijk hervat in onze fabrieken, ten eerste in Hongarije en Portugal, daarna in Frankrijk en Spanje. Deze hervatting gebeurt gefaseerd. Dit besluit is genomen in overeenstemming met de regelgeving van de lokale overheden om de lokale economieën te ondersteunen, waarbij de gezondheid en veiligheid van alle werknemers gewaarborgd blijven.

Onze fabrieken in China, Oekraïne en Australië zijn volledig operationeel.

We zullen de lopende ontwikkelingen in elk land volgen en onze plannen opnieuw evalueren om de strijd tegen het COVID-19 virus te ondersteunen.

Een speciaal team, opgericht aan het begin van de COVID-19 uitbraak, heeft strikte procedures geïmplementeerd om maximale bescherming te garanderen voor al ons personeel dat in onze fabrieken werkt.

We blijven ons inzetten voor optimale klantbeleving, nu en in de toekomst. Terwijl de productieactiviteiten in deze fabrieken geleidelijk worden hervat, zijn onze commerciële teams operationeel door vanuit huis te blijven werken (lichtberekeningen, orderverwerking, onderzoek en ontwikkeling …). Aarzel niet om ons te contacteren op 03.890.66.66 of via

info-be@schreder.com. We zijn bereikbaar en beantwoorden graag al uw vragen.

We zijn dankbaar voor uw steunbetuigingen en verzekeren u dat we ons uiterste best doen om onze verplichtingen na te komen en bij te dragen aan de maatschappij.

Al meer dan 112 jaar worden u, Schréder en de maatschappij die we bedienen geconfronteerd met grote en kleine uitdagingen. Uitdagen die we overwinnen door elkaar te steunen en samen te werken.

Zorg goed voor uzelf, uw familie en uw gemeenschap.

Het Schréder BE Management
Het Schréder Groep Management

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details