Platform over licht en verlichting
Spotlight

Surface Bulkhead van LEDVANCE: robuuste vandalisme bescherming en intelligente sensortechnologie

asset-9234625_lb_4-3_bulkhead-kopieren

16 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De nieuwe serie armaturen LEDVANCE Surface Bulkhead wordt gekenmerkt door een robuust ontwerp, een slagvaste behuizing gemaakt van versterkt polycarbonaat met IK10 classificatie en een hoge IP65 beschermingsgraad. Torx schroeven maken het moeilijker om de armaturen te verwijderen met een conventionele schroevendraaier, waardoor ze ideaal beschermd zijn tegen vandalisme. Deze armaturen in de Performance Class leveren een lange levensduur van 50.000 uur (L70).

4 VARIANTEN EN TOTAAL 32 VERSIES VOOR UITEENLOPENDE TOEPASSINGEN

De LEDVANCE Surface Bulkhead armaturen zijn verkrijgbaar in 4 varianten: on/off, Sensor, Emergency en Sensor Emergency uitvoering. Iedere variant kent twee afmetingen (250 mm – maximaal 800 lumen en
300 mm – maximaal 1400 lumen) EN twee behuizingskleuren (wit en zwart) en twee lichtkleuren (3.000K en 4.000K). Zowel. De sensorversies zijn uitgerust met de nieuwste sensortechnologie. De flexibele instelopties maken verlichting naar wens mogelijk. Zo worden lichtcomfort en veiligheid gecombineerd met maximale efficiëntie met vele instelmogelijkheden:

– HF-sensortechnologie voor bewegingsdetectie

– Vier-staps schemerschakeling; activering instelbaar tussen 2 en 50 lux

– Bewegingssensor met breed detectiebereik

– Houdtijd van 5 seconden tot 30 minuten instelbaar

Het armatuur maakt een eenvoudige installatie op muur en plafond met doorbedradingsoptie mogelijk. Door een grote verscheidenheid van totaal 32 versies is het armatuur inzetbaar in een breed scala aan toepassingen. Voor meer decoratieve toepassingen zijn de RING en EYELID als accessoire separaat verkrijgbaar

LEDVANCE Surface Bulkhead is ideaal voor directe vervanging van armaturen met traditionele CFL lampen in toepassingen zoals gangen, trappen, passages, onderdoorgangen, residentieel etc. Dankzij de hoge IK-rating is Surface Bulkhead tevens zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes. LEDVANCE biedt een garantie tot 5 jaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details