Platform over licht en verlichting
Spotlight

Verlichting spotten in Milaan

foto-2-euroluce-kopieren

5 april 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De Italiaanse stad Milaan kennen we onder meer van haar Duomo, de toonaangevende modehuizen Versace en Armani die er hun thuisbasis hebben, de voetbalclubs AC en Inter… en van de tweejaarlijkse verlichtingsvakbeurs Euroluce. Van 9 tot 14 april kunnen we weer smullen van al dat verlichtingslekkers.

Voor de verlichtingsliefhebbers is de vakbeurs Euroluce in Milaan steeds een feest. De editie dit jaar doet er nog een schepje bovenop, het is immers de dertigste keer dat Euroluce wordt georganiseerd. Zoals elke editie verzamelen opnieuw een groot aantal Italiaanse en buitenlandse fabrikanten zich in de beurshallen van Rho, een voorstad van Milaan. Tijdens de vorige editie in 2017 waren dat 485 exposanten, qua afkomst ongeveer gelijk verdeeld tussen Italië en daarbuiten. De organisatie verwacht dit aantal zeker te evenaren.

Voor elk wat wils

Euroluce uitgebreid voorstellen lijkt ons niet meer nodig. Met de dertigste editie voor de deur mag het gezegd worden dat de beurs wereldwijd erkend is als één van de belangrijkste momenten op de kalender, zowel voor de fabrikanten als voor de bezoekers. Technologische innovaties en nieuwe of opgefriste designs staan er in de spotlight. “Het spreekt voor zich dat de talrijke exposanten de hele sector vertegenwoordigen”, aldus de organisatie. “Van buitenverlichting, binnenverlichting en industriële verlichting over de verlichting van shows en events tot de verlichting in ziekenhuizen, verlichtingssystemen en oplossingen voor de gebouwenautomatisatie. Bezoekers vinden het allemaal bij ons in Milaan. Ook het vermelden waard: de exposanten van lichtbronnen en softwaresystemen.”

Praktische info

Voor wie zijn of haar bezoek reeds wil plannen, hierbij enkele praktische weetjes. Euroluce vindt plaats van dinsdag 9 tot en met zondag 14 april. De eerste dagen zijn gereserveerd voor professionelen, tijdens het weekend openen de deuren ook voor het grote publiek. Elke dag staan de exposanten klaar om bezoekers te ontvangen van 9u30 tot 18u30. Een exposantenlijst is op het moment van dit schrijven nog niet beschikbaar, de lijst van 2017 kan u wel online raadplegen.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details