Platform over licht en verlichting
Output

Virtuele beurs 2020: LEDVANCE richt zich op Connected Lighting en Human Centric Lighting.

ledvance_biolux_hcl_control_unit_zb-kopieren

16 maart 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

– LEDVANCE presenteert nieuwe lichtoplossingen uit één hand als totaalaanbieder via de virtuele standtour http://virtualfair.ledvance.com/

– Installateurs en elektrotechnische planners profiteren van veelzijdige systeemoplossingen voor de kantoor-, industrie-, winkel-, horeca- of buitenruimte

Ondanks het niet dooorgaan van beurzen heeft LEDVANCE een praktische oplossing gevonden om innovaties te introduceren: de virtuele standtour, die bereikbaar is via de link: http://virtualfair.ledvance.com/. Via deze standtour kunt u kennis maken met professionele lichtmanagementsystemen volgens de nieuwste ZigBee 3.0 normen (Vivares), het intuïtieve Biolux Human Centric Lighting systeem en talrijke andere armatuurhighlights voor verlichtingstoepassingen in kantoren, industrie, winkels, horeca of buitenruimtes.

Managing Director Europe West Dr. Oliver Vogler definieert een speciaal doel voor LEDVANCE in 2020: “Als toonaangevend bedrijf voor duurzame lichtoplossingen is het ons doel om de productiviteit, de gezondheid en het welzijn van iedereen te verhogen. Ons BIOLUX Human Centric Lighting systeem vat dit samen in een intuïtief eenvoudige, slimme lichtsturing”. Voor LEDVANCE draait alles om Connected Lighting en slimme producten die over de verschillende toepassingen heen worden gepresenteerd. “Dit jaar ligt de focus vooral op toepassingsspecifieke productinnovaties die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de respectievelijke eisen van de klant – of het nu gaat om het aanpassen van armaturen of het ‘smartificeren’ ervan”, legt Dr. Oliver Vogler het idee achter de LEDVANCE virtuele standtour uit.

Veelzijdige systeemoplossingen voor professionele verlichtingstoepassingen

Het nieuwe BIOLUX Human Centric Lighting systeem wordt gebruikt in de HCL werkruimte, waardoor gebruikers het licht kunnen aanpassen aan verschillende werkomstandigheden. Het hart van het systeem, de BIOLUX Control Unit, stelt gebruikers in staat om het licht aan te passen aan verschillende werkomstandigheden. De vijf modi RELAX, CREATE, NATURAL, FOCUS en BOOST kunnen worden geselecteerd en indien nodig worden gesimuleerd, bijvoorbeeld het natuurlijke verloop van het daglicht voor het werken aan reguliere taken (NATURAL), het genereren van speciaal licht om de concentratie en prestaties te bevorderen (BOOST), het promoten van creativiteit in brainstormsessies (CREATE) of zorgen voor ontspannend licht tijdens de pauzes (RELAX). De LEDVANCE BIOLUX Control Unit maakt indruk met zijn eenvoudige en intuïtieve instelling en bediening.

Het BIOLUX systeem wordt gecompleteerd door de BIOLUX Panel & Downlight armaturen. Met de BIOLUX app kan het systeem snel en gemakkelijk worden geconfigureerd. BIOLUX is daarmee uitstekend geschikt voor ruimten met weinig of geen daglicht, tot maximaal 20 lichtpunten.

LEDVANCE genomineerd voor German Innovation Award 2020

De German Innovation Award bekroont producten en oplossingen in alle sectoren die vooral verschillen in hun gebruikersgerichte aanpak en toegevoegde waarde ten opzichte van eerdere oplossingen. Dit jaar is LEDVANCE genomineerd voor de German Innovation Award 2020 in de B2B-categorie “Lighting Solutions” met het LEDVANCE BIOLUX Human Centric Lighting systeem, dat gepresenteerd wordt op Light + Building in de HCL werkruimte. De focus van de nominatie ligt op de nieuwe, intelligente

De winnaars van de German Innovation Award 2020 worden op 28 mei 2020 bekend gemaakt tijdens een prijsuitreiking in het Technisch Museum in Berlijn.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Lumenpro netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details