Platform over licht en verlichting
Terug naar overzicht

A&C Solutions

A&C Solutions BVBA is een gespecialiseerde distributeur in connectoren & LED drivers voor uiteenlopende toepassingen voor binnen- en buitenverlichting.

Bij A&C Solutions vinden we het belangrijk dat we mee zijn met de trends in de sterk ontwikkelende LED verlichtingsmarkt van nu. Wat ons dagelijks bezighoudt, is hoe deze trends de toekomstige vereisten bepalen voor onze connectoren en LED-drivers. Enkele van de belangrijkste ontwikkelingen die wij alvast bij onze klanten zien, zijn:

  • De verschuiving van robuuste naar meer geavanceerde, kleinere armaturen die aansluiten bij elke omgeving. Dit resulteert in een groeiende vraag naar compacte, dunnere (waterproof) connectoren.
  • Human centric lighting combineert meer functionaliteiten in één LED-ontwerp. Hierdoor is er meer behoefte aan LED sturing, vandaar de toenemende vraag naar meerpolige connectoren en LED-drivers.
  • LED-verlichting wordt steeds meer gebruikt voor buitenomgevingen om steden, openbare ruimtes, tuinen enz. tot leven te brengen of de veiligheid te vergroten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ons uitgebreide assortiment waterproof connectoren en LED-drivers tot onze bestsellers behoren.

WAT VOEGT A&C SOLUTIONS TOE?
LED-verlichtingstoepassingen worden steeds complexer en het aanbod op de markt wordt uitgebreider. Veel van onze klanten waarderen het dan ook om met een specialist samen te werken die naast (waterdichte) connectoren ook maatwerk kabel assemblage verzorgt en de juiste LED-driver erop aanpast. We zijn trots om samen te werken met toonaangevende merken als Delta, Techno, Adels, JST en Zierick die oplossingen van hoge kwaliteit bieden voor een breed scala aan toepassingen. Samen helpen we u LED de toekomst in te leiden! Benieuwd welke LED connectoren en/of LED drivers geschikt zijn voor uw toepassing? Laat het ons weten!

algemene informatie

Adres Slachthuisstraat 68/Bus 2
2300 Turnhout
België

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details