Platform over licht en verlichting
Terug naar overzicht

GEWISS Belgium

Onze geschiedenis heeft ons meegenomen op een lange, ondernemende reis, die begon met een briljant idee voor een product en houdt vandaag nog niet op, gedreven door ons vermogen om ons de wereld van morgen voor te stellen. Het bedrijf is opgericht met ontwikkeling als constante focus van het management, maar ook met het engageren van onze mensen in een project waarin elk individu betrokken is bij elk onderdeel van ons bedrijf, het nemen van verantwoordelijkheid voor elke actie en het streven naar samenwerking, om steeds de drive te vinden om nieuwe horizonten te bereiken.

Het uitgangspunt voor ons avontuur was de innovatie van het toepassen van technopolymeren op elektrische systemen: een revolutionaire toepassing die ons onmiddellijk een voorsprong gaf in de elektrotechnische industrie. In dit decennium hebben we de fabriek in Cenate Sopra (Bergamo, Italië) ingewijd en zijn we een naamloze vennootschap geworden.

Met de marktintroductie van het huishoudelijke assortiment, werd voor het eerst een scheut kleur gegeven aan stopcontacten, waardoor technische apparatuur werd omgezet in accessoires voor woonaccessoires. Een briljant concept dat ons ertoe heeft gebracht ons assortiment verder te ontwikkelen als een wereldwijde oplossing voor elektrische systemen in de residentiële, tertiaire en industriële sector. De inhuldiging van de technologische en productiesite in Cenate Sotto (Bergamo, Italië) maakte een aanzienlijke toename van onze productiecapaciteit mogelijk en versnelde het proces van internationalisering. Met de opening van nieuwe vestigingen en de acquisitie van toonaangevende Europese bedrijven in de sector, werd de GEWISS Group opgericht.

Met de dubbele rol als officiële sponsor van Expo 2015 en als hoofdpartner van het Italiaanse paviljoen hebben we ons op een nieuw project gestort dat ons merk zichtbaar zal maken op een internationaal podium. Een nieuwe en belangrijke showcase die onze rol als toonaangevende Italiaanse aanwezigheid in de elektrische industrie bevestigt.

algemene informatie

Adres Wiedauwkaai 80 B
9000 Gent
België
Telefoonnummer +32 9 232 27 30 E-mailadres gewiss@gewiss.be Website gewiss.com

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details