Platform over licht en verlichting
Terug naar overzicht

Multiline

Welkom in de verlichte wereld van Multiline!

Sinds 1982 speelt Multiline, met hoofdzetel te Lummen, een toonaangevende rol in de wereld van architecturale verlichting. Onder leiding van de familie Rahne heeft het bedrijf reeds meer dan 37 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van binnen- en buitenverlichting. Met name maatwerksystemen en lichtlijnen behoren tot de specialisatie van Multiline. Het gamma lichtprofielen bestaat ondertussen uit meer dan 22 series en meer dan 50 verschillende types. Kwaliteit, flexibiliteit, topdesign en service op maat vormen de pijlers voor onze lichtoplossingen, die steeds voldoen aan de eisen van de klant.

Naast een omvangrijk aanbod aan standaard- en maatwerkarmaturen verdeelt Multiline ook enkele andere merken zodat een volledig verlichtingsproject kan worden aangeboden van interieur tot exterieur. Klanten kunnen steeds bij professionele lichtarchitecten terecht voor lichtstudies, verlichtingsadvies, lichtberekeningen en lichtplannen. Op die manier kunnen de ervaren lichtspecialisten klanten begeleiden van de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase van een project.

Dankzij slimme investeringen in de uiterst moderne productievestiging,  inclusief inhouse lakkerij, kan Multiline betrouwbare en duurzame producten garanderen. Daardoor geniet het bedrijf een uitstekende reputatie onder studiebureaus, architecten, installateurs en gebruikers. Zo heeft Multiline de verlichting gerealiseerd in tal van kantoren, winkels, horecazaken, onderwijsinstellingen, bibliotheken, zorgcentra, openbare gebouwen alsook residentiële woningen. Enkele prestigeprojecten zijn onder andere het Havenhuis in Antwerpen, de hoofdzetel van AXA in Brussel en bibliotheek De Krook in Gent.

algemene informatie

Adres Europaweg 1
3560 Lummen
België
Telefoonnummer +32 (0)11 450 260 E-mailadres sales@multiline-licht.com Website multiline.be/nl

kaart

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details