esylux

Esylux

Systeemoplossingen met Human Centric Lighting voor betere (energie)prestaties

Welzijn en energie-efficiëntie – dat zijn tegenwoordig essentiële eisen wanneer het gaat om de modernisering van kantoren, onderwijs- en zorginstellingen. Met ESYLUX Light Control ELC heeft ESYLUX een besturingstechnologie voor intelligente lichtsystemen ontwikkeld waarmee beide eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.

De SmartDriver is het hart van het systeem. Deze hoeft enkel op het 230V-stroomnet worden aangesloten. Alle andere componenten zoals ESYLUX LED-plafondarmaturen en aanwezigheidssensoren worden via plug-and-play met de unit verbonden en zo van spanning voorzien. Voor de ingebruikname is programmeren niet nodig; de systemen zijn standaard gebruiksklaar.

De systemen, uitgerust met biologisch werkzaam licht of Human Centric Lighting – bij Esylux: SymbiLogic Technologie genaamd – zorgen voor meer welzijn, concentratievermogen en gezondheid. Op termijn zorgt dit voor betere prestaties, minder verzuim en lagere foutenlast. De SymbiLogic technologie van ESYLUX combineert immers het beste licht met een intelligente aanwezigheids- en daglichtafhankelijke, adaptieve lichtregeling met behulp van de geïntegreerde aanwezigheidssensoren. Daardoor verlaagt deze regeling ook het energieverbruik en maakt het gebruik van biologisch werkzaam licht bijzonder rendabel..

De systeemeenheden bestaande uit SmartDriver, armaturen en sensoren werken onafhankelijk, maar kunnen via stekkerverbindingen met andere eenheden worden verbonden of gegroepeerd voor grotere ruimtes.

De SmartDriver is dan ook beschikbaar in meerdere varianten: voor 4, 6 of 8 armaturen per systeemeenheid. Als alternatief zijn de Quadro-, Classroom- en Patient Room-sets verkrijgbaar: voorgeconfigureerde, inbouwklare oplossingen voor kantoren, en klaslokalen of ziekenkamers in standaard afmetingen. Deze sets groeperen onder slechts één artikelnummer alle systeemcomponenten, systeemkabels en aanvullende extra apparaten.

Aansluiten, stroom voorzien en GO!

Esylux

Esylux Belgium NV
Bezoekadres:
Vlamstraat 7 - bus 2
9450 Denderhoutem-Haaltert
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Vlamstraat 7 - bus 2, 9450 Denderhoutem-Haaltert
      [titel] => Esylux Belgium NV
      [nr] => A
    )

)
DARK AT NIGHT NV