Magazines / Lumenpro 01 2018

Lumenpro 01 2018

Ready, set, light

Dames en heren, zet u schrap. Klaar? Start!

Vandaag is een heuglijke dag. U heeft immers de eerste editie van Lumenpro in handen, het nieuwe vaktijdschrift over licht en verlichting. Met Lumenpro willen we u informeren over het reilen en zeilen in deze fantastische en boeiende wereld. Vijf keer per jaar bundelen we het verlichtingsnieuws in een reisverhaal doorheen de verlichtingswereld.

Vijf keer per jaar zorgen wij voor een boeiende aflevering in ons verlichtingsver- haal. De cast is nooit dezelfde maar wel steeds van het hoogste niveau. De cast, dat zijn onze reisgenoten, de vele nationale en internationale fabrikanten, agen- ten, invoerders, vakbeurzen,… Hun projecten zijn de verhalen die ze vertellen en waarvoor wij het platform bieden.

Op reis leert u steeds interessante mensen kennen. Getuigenissen in de diepte die ons reisverhaal extra schwung geven. Ook hen geven we een prominente plaats, een eigen hoofdstuk getiteld De Pen. Rik Vereecken bijt de spits af. Vereecken noemt zichzelf Smart Building Evangelist (als zaakvoerder van byNubian) en Hu- man Rights Defender (als voorzitter van Amnesty International Vlaanderen) en komt in De Pen aan het woord als voorzitter van de stuurgroep Groen Licht Vlaan- deren. We danken vzw Groen Licht Vlaanderen om van bij het prille begin onze reisgezel te zijn.

Lumenpro is meer dan het papieren tijdschrift alleen, Lumenpro informeert u op tal van manieren. Zo kunt u het magazine ook online volledig lezen. Via onze sociale mediakanalen LinkedIn, Twitter en Facebook houden we u eveneens op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de verlichtingssector. Innovatieve pro- ducten, vernieuwende technieken, geweldige projecten maar ook regelgeving en beleid. Er gebeurt zo veel dat niet elk bericht de papieren versie haalt, bij deze editie is dat bijvoorbeeld het geval met de overname van iGuzzini door Fagerhult.

Vandaag is een heuglijke dag. We vieren feest want de eerste Lumenpro is ge- boren. Het begin van een grote Lumenpro-bibliotheek met steeds opnieuw een interessant verhaal dat we zullen toevoegen. Dat is onze ambitie die we hier en nu uitspreken.

Tot slot, een woord van dank aan de pioniers die redactioneel en/of commercieel mee aan boord sprongen. Jullie maakten deze Lumenpro mogelijk. Duizendmaal dank!

VOORWOORD

Veel leesplezier!

Tom Rampelbergh

Ik wil graag een proefexemplaar of abonnement.

Ik wil graag een: